Klassiek Portret

Portretten zoals de meesters ze al maakten.
 

Portretten in opdracht

Uw eigen voorvaderlijk portret.   

Vroeger moest een schilder een lange opleiding doorlopen bij het Gilde, voor hij zich Meester mocht noemen. En dat is bij fotografie niet heel anders. Heel veel portret fotografen gebruiken tamelijk "vlak" licht. Dat is makkelijk en flatterend. Er zijn (vrijwel) geen schaduwen, en oneffenheden worden nauwelijks weergegeven. Je hoeft de verlichting maar één keer in te stellen, en is eigenlijk voor iedereen die op de zelfde plek poseert gelijk goed.
 

Er zijn ook fotografen die de term fotografie (schrijven met licht) letterlijk nemen. Per portret wordt bepaald hoe het licht gebruikt wordt om de geportreteerde af te beelden. Net zoals de grote schilders uit de gouden eeuw van ieder portet een uniek exemplaar maakten. Ik ga graag de uitdaging aan om uw eigen klassieke portret, in overleg met u, op maat te maken. Dat kan in uw gewone kleding, maar wij hebben ook accesoires en attributen om klassieke kleding te suggereren.

  klik op een foto om te vergroten

Choose an image to begin

 

Uw eigen glamour portret.

Ooit waren glamour Portretten voorbehouden aan de sterren. En eigenlijk nog steeds. Want iedereen is een ster. Wij wilen die sterren laten stralen. En dat kan, met een foto in de klassieke Hollywood stijl. Inclusief bewerken.

 

 • Bewerkingen
  Zoals vroeger een foto geretoucheerd en afgedrukt werd, zo worden ze tegenwoordig bewerkt, waarbij de keuzes voor contrast, helderheid en het wijzigen van details op de PC gedaan worden.
 • Portfolio schilderijen
  Foto's als schilderijen
 • Portfolio Foto's
  Foto's als foto's, dat is bijzonder dan het lijkt, nu we achteloos selfies maken, en weer wissen. Een ambachtelijke foto maakt meer, en langer, een indruk.
 • Veel gestelde vragen
  opdracht vraag vragen faq